so this is Christmas, and wat have you done?

bezinning en inspiratie

Twee belangrijke w  Mijn terugblik op het afgelopen jaar Hi.erbij  mag mijn favoriete kerstsong "so this is Chris niet ontbreken.
Er wordt  teruggekeken en gevraagd wat je zoal gedaan hebt aan naar het afgelopen jaar, Een nieuw jaar, zonder  mijn grootste angst was dat ik niet mee weinig hoop op toekomst. Dat eenzame, machteloze gevoel gun ik

bezinning en inspiratie


als  ademen  drive  om te leven  om de van binnen uit.
Bewust van wat ik  van bent. Je loopt door d lees iets, ruik iets, hoor  weer inspireert.
Als ik voor een leeg doek sta  sta om ee komt plotseling dat  ene  beeld die  
speciale woorden, die bijzondere geur van het verleden of dat geluid van nme bin zij de aanzet vaik de mooiste. Dat ik   vanuit een kracht in mezelf een gedachte of  Die drive , die inspiratie is waar het om gaat het borrelt,   leven waarbie weet d vertrouwen groeit, de  twijfel  valt angst wordt minder. Het wil niet gelijk eggen   de oplossing is nabij.  Als inspiratie volgt na een periode van impasse dan vervangt hoop de angst.


© Ellen Selder Berens
Het schilderij geeft  precies weer hoe ik me voelde na een zware periode gevolgd door herstel, geluk, doorzetten, levenslust en veerkracht spelen een  grote rol in mijn herstel, telkens weer. En B Beeldende expressie.  ik zet  mezelf volop in het licht gezet, dankbaar voor al het goede dat er is op dat moment. Ik wens datvaak te inspireren, gevolgd door een moment van bezinning. Bewust stilstaan bij de mooie  bij verwondermomenten waarop 

Injaar! Ik ben er zo bewust van en  dankbaar voor. en heb vooral doelen gesteld die mij zingeving brachten. Vol goed mb ging.   Ondanks dat ik ha plotselinge ziekte  en hierwerd me  gelukt! mijn doelen te studie  
metee welkom voelen in nieuw contact. In totaal heeft   vrijheid Het is  Bijzonder om je zo verbonden, gesteund en geïnspireerd te voelen door anderen, terwijl zij zeggen geïnspireerd te zijn door mijn innerlijke kracht, positieve instelling en doorzettingsvermogen. Het blijft  toch


                                  ===========gelukkigbewust==💗💗==

2 opmerkingen:

  1. Wat mooi geschreven Ellen en je kan het zo goed verwoorden. Een heftig jaar was het weer voor jou en altijd ondanks je 3 zware maanden geef jij er weer een positieve wending aan. Hoop zo voor jou dat het Nieuwe jaar jou een goed jaar mag brengen en dat we nog veel mogen genieten van jouw creativiteit #hartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve onbekende, dank je voor je reactie, met een mooie lieve wens voor het nieuwe jaar. xxx Lieve groet Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor je reactie.

Groet,
Ellen